akoestische live muziek met de mooiste pop & soul liedjes

Moon About op jullie bruiloft of jubileum

Akoestisch trio Moon About (Edwin van Wijk)

akoestische bruiloftband

een akoestische bruiloftband is een goede keuze als je èn een intieme sfeer èn een spetterend trouwfeest wilt beleven met je vrienden en familie. Aan het begin een gezellig muziekje bij de deur of langs de tafeltjes waarbij je rustig kunt feliciteren en bijpraten, later lekker met z’n allen los op de dansvloer (of in de tuin). Moon About heeft veel ervaring met het spelen op De Grote Dag; in knusse feestzaaltjes, binnen of buiten, in kastelen, op het water, tussen de gasten of op het podium.

jullie bruiloft is uniek

iedere bruiloft is weer anders en daarom werken wij nooit op routine maar vanuit jullie wens. We zijn daarom benieuwd hoe jullie droomplaatje eruit ziet. Onze rol varieert van bescheiden sfeermaker tot gangmaker van het feest. Moon About is op een sfeervolle manier aanwezig en legt leuk contact met de gasten zonder een hoofdrol op te eisen – die is voor jullie!

akoestisch trio bruiloft tuin
akoestisch trio bruiloft tuin foto @passievoor_liefsinbeeld

festival bruiloft

Moon About is erg geschikt voor je festivalbruiloft: we voelen ons prima thuis op het gras of tussen de hooibalen en passen in iedere tent. We kunnen allerlei mogelijkheden combineren op jullie festival:  lekker losjes tussen de gasten op verschillende plekken of een lekker danssetje vanaf een podium. Bel ons om jullie dag te bespreken.

meer weten?

bel gewoon eens op! We bespreken graag jullie ideeën en wensen en hebben vaak goeie tips. 06 2365 6178 Martin de Wind

Je kunt ook een online een prijsaanvraag versturen of ons mailen.

jullie programma is ons programma

onze speeltijden zijn flexibel zodat we kunnen aansluiten bij het programma en alles wat er op de avond gebeurt: de eerste dans, een speech, de opening van het buffet, het dankwoord door bruid en bruidegom, etc. We zijn heel wat gewend en werken met iedereen samen: een onderbreking of wijziging in het programma is voor ons geen punt.

We zijn op tijd aanwezig en zijn binnen een half uur speelklaar. Per uur spelen we gemiddeld zo’n 40 minuten. We spelen meestal bij de deur een welkomstmuziekje voor de gasten. Daarna spelen we vaak tussen de tafeltjes of op het terras, en later kunnen we de dansvloer volspelen, meestal gebruiken we dan onze eigen versterking. De afronding van de avond kunnen we op een leuke manier oppakken; met aandacht voor jullie en de gasten. Moon About speelt met passie en plezier en geeft met muziek een rode draad aan de avond.

We hebben een overvloedig repertoire waaruit we telkens dat liedje kiezen dat past bij het moment en het publiek. Daarnaast kun je 1 liedje aangeven buiten ons repertoire dat we speciaal voor jullie instuderen.

Moon About akoestische bruiloftband huwelijksreceptie Foto Yes I Do yesido.nl

akoestische bruiloftband bij huwelijksreceptie Foto Yes I Do yesido.nl

voorbereiding

vooraf luisteren we naar jullie wensen en kunnen leuke muzikale tips geven. We nemen het programma door en spreken details af over het gebruik van de geluidsinstallatie en plaatsen waar we kunnen spelen. Op de dag zelf stemmen we verder af met de ceremoniemeester(s) en de lokatiemanager. Ook als je liever niet te veel wilt vastleggen kun je het maken van sfeer met een gerust hart aan Moon About overlaten.

live muziek akoestische bruiloftband dansen

dansen op akoestische bruiloftband | foto Mike Lammers

boek Moon About

Akoestisch trio Moon About (Edwin van Wijk)

Informeer naar beschikbaarheid en prijs Aanvraag

het juiste volume

omdat we een kleine band zijn passen we overal: bij de ingang, tussen de tafels, op het terras en op het podium. Op een bruiloft wordt heel wat afgepraat door vrienden en familie die elkaar soms lang niet hebben gesproken, dan mag muziek niet overheersen. Maar als het feest op gang komt kunnen we een tandje bijzetten en de dansvloer onderdompelen in bekende swingende pop- en soulnummers. Je zult versteld staan van de groove die wij met z’n drieën neerzetten.

akoestische band Moon About live muziek aan tafel

Moon About live muziek aan tafel

Back to Top
Call Now Button