akoestische live muziek met de mooiste pop & soul liedjes

de muzikanten van Moon About

akoestische live muziek in het bloed!

De muzikanten van Moon About hebben zich toegelegd op het spelen van de bekende popliedjes met een originele akoestische benadering. Hun liefde voor muziek komt op meer manieren naar buiten; lees wat ze inspireert en wat ze nog meer doen.

martin

akoestische band Moon About gitarist Martin

Martin de Wind is zanger/gitarist/contrabassist en organisator van de band. Hij heeft een dijk van een stem en kan heerlijk swingen op allerlei instrumenten met snaren. Martin is ook een ervaren componist die liedjes maakt met alles wat hem aangereikt wordt. Met zijn standup-songwriterband Song Kitchen doet hij dat zelfs op het podium. Op basisscholen treedt hij op met duo De Liedjeskoks.

ronald

akoestische band Moon About drummer Roland

Ronald van Holst is zanger/percussionist/gitarist, hij heeft een prachtige soulstem en kan als geen ander met met minimale middelen de sfeer en het ritme van ieder liedje neerzetten, zelfs op fluisterniveau. Ronald is ook actief in de singersongwriter-scene. Hij is oprichter van het Amsterdam Songwriters Guild, de bakermat van bekende singersongwriters als Lucky Fonz III en Case Mayfield, voor wie hij produceerde en drumde. Zo was hij al meerdere keren bij DeWereldDraaitDoor te zien. Ronald maakt zelf liedjes als singersongwriter Ro Halfhide.

felix

akoestische band Moon About contrabassist Felix
Felix Hildenbrand heeft een achtergrond als jazz bassist maar is ook verknocht aan wereldmuziek en pop.
Voor fado zangeres Maria de Fátima is hij de vaste bassist. Verder is hij de man achter On The Roof, waarmee hij in Amsterdam kamer- en theaterconcerten organiseert van uiteenlopende artiesten in de Braziliaanse, Portugese of jazz muziek en kleinkunst.
Back to Top
Call Now Button