akoestische live muziek met de mooiste pop & soul liedjes

Akoestische live muziek op uw bedrijfsfeest

live muziek voor bedrijfsfeesten en evenementen

Moon About heeft jarenlange ervaring als akoestische band op uiteenlopende bedrijfsfeesten en evenementen in Nederland en daarbuiten.

Professionals voor professionals

we maken muziek op een professionele manier en kiezen altijd de goede toon. Wij begrijpen dat uw bedrijfsfeest een doel heeft: contact met (nieuwe) klanten, het presenteren van uw bedrijf of product, het versterken van relaties of een informeel samenzijn met collega’s. Daarom richten we ons bij het spelen op uw programma en uw gasten en passen ons flexibel aan.

akoestische live muziek bedrijfsfeest

akoestische live muziek bij presentatie bedrijfsevenement | foto PjotrWiese

Sfeer

Muziek is de onmisbare sfeermaker op ieder bedrijfsfeest: sfeervolle achtergrondmuziek, de vrolijke noot om het ijs te breken, of de gangmaker om de boel lost te krijgen voor een echt feest. Moon About speelt al jaren akoestische live muziek voor bedrijven op deze manier en kan sfeer maken zonder een hoofdrol op te eisen: uw evenement staat voorop.

Het juiste volume

akoestische live muziek past bij vele onderdelen van een bedrijfsfeest: bij de ingang, tussen de tafels, op een terras of op een podium. Gesprekken voeren en netwerken kan ongehinderd omdat we op bescheiden volume spelen. Daarnaast kunnen we versterkt spelen over een eigen geluidsinstallatie, bijvoorbeeld voor grotere groepen of als de muziek een meer prominente rol krijgt. En u mag de microfoon ook gebruiken voor toespraken of mededelingen.

Waarom Moon About

– beheerst volume
– ervaren sfeermakers
– flexibel inzetbaar, met of zonder podium
– alles geregeld met 1 factuur

Moon About speelde voor:

Repertoire

We hebben een overvloedig repertoire aan engelstalige popmuziek waaruit we altijd passende muziek kunnen kiezen bij de sfeer en het publiek. We schakelen moeiteloos tussen achtergrond- en feestmuziek, classics of modern werk en diverse stijlen als pop, soul en latin. U kunt natuurlijk zelf ook uw voorkeur aangeven.

akoestische live muziek bedrijfsfeest

akoestische live muziek op bedrijfsreceptie

Flexibel

Moon About is een kleine band die onafhankelijk is van apparatuur of een podium. Ook qua aankleding en opstelling zijn we zeer flexibel; bijvoorbeeld door het dragen van uw bedrijfskleding of spelen op ongebruikelijke plaatsen (in de winkel, op kantoor, in een boot, buiten, etc).

live muziek bedrijfsfeest

Moon About in bedrijfskleding op bedrijfsevenement

Boek Moon About

Moon About aanvraag

Informeer naar beschikbaarheid en prijs Aanvraag

Themalied

Moon About speelt bekende popliedjes, maar componeert daarnaast ook liedjes voor opdrachtgevers om een boodschap muzikaal over te brengen. We zijn in staat om uw verhaal te verpakken in een origineel, pakkend nederlandstalig popliedje dat we live spelen. We doen dat op basis van beknopte informatie, een bestaande tekst of zelfs een bedrijfsbrochure.

voor Hurks Bouw Zuid schreven en zongen we het lied “Bouwen” voor het personeel om de bedrijfsstrategie voor de komende jaren in pakkende woorden over te brengen.

Stichting Kenteq liet ons het Leerbedrijf Lied schrijven en spelen bij de prijsuitreiking Beste Leerbedrijf.

’techniekHuys in Veldhoven maakte van ons liedje over dit bijzondere gebouw en haar participanten samen met ons een videoclip:

Back to Top
Call Now Button