akoestische live muziek met de mooiste pop & soul liedjes

Live muziek tijdens Corona

Deze pagina is achterhaald nu er geen lockdown meer is. Gelukkig maar. We laten deze informatie staan om te laten zien hoe we met regelgeving/veiligheid/gezondheid omgaan. Hopelijk komen er geen lockdowns meer, en anders zijn wij er nog steeds klaar voor. Stel gerust je vragen aan ons!

Annulering  door Corona: mocht je ons boeken en er komen toch weer overheidsrestricties die het feest verbieden, dan kan er kosteloos worden geannuleerd of verplaatst naar een andere datum.

Het kan.

Wij maken live muziek mogelijk binnen de Corona-regels. We volgen daarin de voorschriften. Ook voor kleinere groepen maken wij als akoestische band een leuk feest heel goed mogelijk. We blijven op de hoogte van de versoepelingen van de regels en wat daarmee weer mag. Hierin volgen we vooral het beleid voor horeca, maar er zijn ook situaties waarin meer kan.

Veiligheid voorop

We zorgen dat we op een veilige manier op je feest rondlopen, we nemen onze verantwoordelijkheid om niet bij te dragen aan besmettingen. Alle bandleden kunnen een QR-code tonen en voor extra zekerheid testen we onszelf voor ieder optreden.

1,5 meter

We houden ons overal aan de 1,5 meter regel. Voor ons is dat eenvoudig: we zijn een zeer compacte band zonder versterkers, drumstel of statieven. We nemen evenveel ruimte in als bedienend personeel zoals een ober met dienblad. Dus wij kunnen spelen zonder nodige aanpassingen; op alle locaties die ingericht zijn met de 1,5 meter regel en natuurlijk buiten.

akoestisch trio bruiloft tuin

Geen contact

We raken niets aan: we spelen mobiel en gebruiken geen installatie, statieven of kabels. We hebben zelfs geen stopcontact of podium nodig. We wassen en ontsmetten onszelf en onze spullen. We kiezen in goed overleg met de lokatie en opdrachtgever de plek(ken) waar we veilig kunnen spelen. Als het nodig is, stappen we even aan de kant of wisselen van plaats. Op grotere locaties kunnen we draadloze versterking inzetten die we op afstand bedienen.

Groepsgrootte

We zijn gewend te spelen op feesten van 20-100 personen. Daar is de sfeer intiemer dan op grotere evenementen. We brengen sfeer met een persoonlijke benadering van de gasten, niet met veel geluidsvolume. Een feest buiten geeft natuurlijk de meeste Corona-veiligheid voor iedereen. En voor ons als akoestische, mobiele band is dat vertrouwd terrein.

Optreden verplaatsen

Alle optredens die nu geboekt worden, mogen later kosteloos worden verplaatst als dat nodig is wegens Corona. Bij je boeking overleggen we hoe we te werk gaan binnen de geldende regels. Mochten die regels later veranderen, dan overleggen we hoe we daarmee om kunnen gaan. Wanneer je feest door de Corona regels niet meer plaats mag vinden of niet kan zijn wat je voor ogen hebt, dan mag je kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren. Kortom: je kunt je feest vieren zo gauw het kan en mag.

akoestische band Moon About live muziek aan tafel

Corona symptomen?

We nemen onze verantwoordelijkheid voor ieders gezondheid. Mocht een bandlid ziek worden of symptomen vertonen, dan nemen we het zekere voor het onzekere en komen we met een ander bandlid. We hebben een team met goed ingewerkte collega’s en hebben dus altijd vervanging achter de hand. We hoeven dus niet af te zeggen en komen altijd met een veilige bezetting.

Akoestisch Duo dansen in de tuin

We komen er uit!

Corona is een ingrijpende crisis, met steeds nieuwe regels en aanpassingen. Wij zijn daarin ondernemend en innovatief. Ben je ook toe aan een heerlijk feest met vrienden en familie? Bel ons om te overleggen hoe we dat kunnen inrichten en hoe we kunnen schakelen als de omstandigheden toch nog veranderen. We denken graag in oplossingen en nemen samen verantwoorde, eerlijke keuzes. Geniet van het leven, dat is nu!

Back to Top
Call Now Button